0030 6980 692965 07:00 - 23:00 (GMT+2)

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, αποδέχεστε πλήρως αυτούς τους όρους Ενοικίασης μας. Μετά την ολοκλήρωση μίας κράτησης με την RentCar.gr σημαίνει ότι εσείς, ο ενοικιαστής έχετε συμφωνήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους του ιστότοπου μας, επομένως όλα τα στοιχεία πρέπει να διαβαστούν και να κατανοηθούν διεξοδικά.

Ανά πάσα στιγμή έχουμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους.

Η πρόσβαση στον ιστότοπο μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η μηχανή αναζήτησης ενδέχεται να μην είναι προσωρινά διαθέσιμη λόγω συντήρησης ή ενημέρωσης του συστήματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου.

Η RentCar.gr δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που παρέχετε κατά την κράτηση σας είναι ασφαλείς.

Όταν πραγματοποιείτε την κράτηση, τα προσωπικά σας στοιχεία απαιτούνται για την επεξεργασία της κράτησης (όνομα, επώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, χώρα προέλευσης, ταχυδρομικός κώδικας καθώς και ημερομηνία γεννήσεως). Υποβάλλοντας την κράτηση σας συναινείτε σε χρήση αυτών των πληροφοριών που θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση της κράτησης σας.

Χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία η κράτηση θεωρείται άκυρη.

Ο πελάτης αναλαμβάνει ρητά να μην επιτρέψει σε οποιοδήποτε πρόσωπο να οδηγήσει το όχημα πέραν εκείνων των προσώπων που εμφανίζονται ως οδηγοί στη Συμβόλαιο Ενοικίασης που υπογράφηκε, για αυτόν τον σκοπό και θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τυχόν βλάβες στο όχημα ή σε τρίτους σε μία τέτοια περίπτωση.

Η ημέρα ενοικίασης υπολογίζεται μέσω 24ωρης βάσης, με μία περίοδο χάριτος 1 ώρας κατόπιν της δηλωμένης ώρας επιστροφής ή παραλαβής του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση καθυστερημένης επιστροφής, άνω της 1 ώρας, τότε χρεώνεται άλλη μία ημέρα ενοικίασης. Διαφορετικά η εταιρεία RentCar.gr έχει το δικαίωμα να μην παραδώσει το αυτοκίνητο στον ενοικιαστή. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχής ή καλύτερης κατηγορίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και για να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, μετά τη λήξη της ενοικίασης, στέλνουμε έντυπα αξιολόγησης. Τυχόν σχόλια και εμπειρίες πελατών μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.

2. ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ

Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο. Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) Ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.).

3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η παράδοση και η επιστροφή των οχημάτων γίνεται σε οποιοδήποτε λιμάνι, αεροδρόμιο ή πόλη της Κρήτης κατόπιν συνεννόησης.

4. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Η μεταφορά εκτός Κρήτης δεν επιτρέπεται.

5. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Κατά τη παραλαβή του αυτοκινήτου είναι απαραίτητο να προσκομισθούν Δίπλωμα οδήγησης, Διαβατήριο ή Ταυτότητα και ισχύουσα Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα (στην περίπτωση που έχετε επιλέξει το Βασικό πακέτο) . Παρακαλώ σημειώστε ότι το όνομα του ενοικιαστή θα πρέπει να είναι ίδιο σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

6. ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ

Ο ενοικιαστής και ο οδηγός θα πρέπει να είναι άνω των 19 ετών. Για τους οδηγούς που είναι 19 έως 24 καθώς και άνω των 75 χρονών υπάρχει επιπλέον χρέωση. Επιπροσθέτως κατά την ενοικίαση είναι υποχρεωτικό να επιλέξουν την Πλήρη Ασφάλιση. Όπως επίσης είναι απαραίτητο να γίνει δέσμευση στην κάρτα του οδηγού που θα χρησιμοποιηθεί σαν εγγύηση σε περίπτωση που προκληθεί κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο.

Τιμές ως εξής:

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ1-2 ΗΜΕΡΕΣ3+ ΗΜΕΡΕΣ
19-2421€7€/ΜΕΡΑ
74+15€5€/ΜΕΡΑ

7. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Η ελάχιστη ενοικίαση στη RentCar.gr είναι 1 ώρα, η οποία ορίζεται ως 1(μία) ημέρα ενοικίασης.

8. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων δεν καθορίζεται από την εταιρεία RentCar.gr. Εάν υπάρξει κάποια αλλαγή από την οποία θα προκύψει υψηλότερο κόστος ενοικίασης, ο ενοικιαστής πληρώνει το ποσό της διαφοράς. Εάν το όχημα επιστραφεί νωρίτερα από τη προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

9. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ο ενοικιαστής θα πρέπει να επιστρέψει το όχημα στην συμφωνημένη τοποθεσία και ημερομηνία όπως ορίζεται στο Συμβόλαιο Ενοικίασης. Εάν η επιστροφή του οχήματος γίνει σε διαφορετική τοποθεσία υπάρχει επιπλέον κόστος και πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης. Εάν ο ενοικιαστής επιστρέψει το αυτοκίνητο σε διαφορετική τοποθεσία χωρίς άδεια υπάρχουν χρεώσεις όπως εκείνες ορίζονται από την RentCar.gr.

10. ΚΑΡΤΑ / ΕΓΓΥΗΣΗ

Είναι απαραίτητη η προσκόμιση μίας Πιστωτικής Κάρτας ή Χρεωστικής (στην περίπτωση που έχετε επιλέξει το Βασικό πακέτο), ή οποιουδήποτε άλλου τύπου κάρτας χρέωσης στο όνομα του ενοικιαστή. Όποιο ποσό κρατηθεί σαν εγγύηση του οχήματος επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου σε διάστημα το οποίο ορίζει η Τράπεζα του ενοικιαστή μετά την επιστροφή του αυτοκινήτου εφόσον δεν υπάρχουν ζημιές ή οποιαδήποτε απώλεια.

11. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Οι πελάτες παραλαμβάνουν το ενοικιαζόμενο όχημα που περιγράφεται στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας, με όλα του τα έγγραφα, ελαστικά, εργαλεία και αξεσουάρ, και αναλαμβάνουν να τα προσέχουν. Επίσης , οι πελάτες οφείλουν να σέβονται και να οδηγούν σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) που εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Με την υπογραφή του Μισθωτηρίου Συμβολαίου, οι πελάτες αποδέχονται τις προϋποθέσεις και τους όρους ενοικίασης όπως εκείνοι ορίζονται από την RentCar.gr.

Σε περίπτωση ατυχήματος ο ενοικιαστής υποχρεούται να ενημερώσει αμέσως την RentCar.gr και να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της Τροχαίας και της Ασφαλιστικής Εταιρίας. Ο ενοικιαστής οφείλει να προσκομίσει στην Rentacar.gr συμπληρωμένο έντυπο αναφοράς ατυχήματος, έντυπο «Φιλικής Δήλωσης Ατυχήματος (DAA)» στην οποία θα δηλώνεται ο αριθμός κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, τα ονόματα, τα στοιχεία και οι διευθύνσεις των οδηγών καθώς και οι συνθήκες σύγκρουσης, το σχέδιο ατυχήματος και η επωνυμία της ασφαλιστικής εταιρίας, υπογεγραμμένα και από τους δύο οδηγούς.

Με κάθε επιλογή πακέτου, κατά τη παραλαβή του οχήματος, θα πρέπει να προσκομίσετε πιστωτική κάρτα.

12. ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Στην επιλογή του Βασικού Πακέτου ο ενοικιαστής είναι απαραίτητο να κρατάει μαζί του πιστωτική κάρτα στην οποία θα γίνει δέσμευση ποσού ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος το οποίο θα παρέχεται σαν εγγύηση σε περίπτωση που ο ενοικιαστής προκαλέσει τυχόν βλάβες ή τυχόν γρατζουνιές, τρακαρίσματα και οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή ζημιά. Σε αυτή την περίπτωση, ο ενοικιαστής επιβαρύνεται επιπλέον με χρέωση Διαχειριστικού Κόστους. Η ευθύνη του ενοικιαστή περιορίζεται στο ποσό που έχει δεσμευτεί ως εγγύηση.

Με την υπογραφή του Μισθωτηρίου Συμβολαίου ο ενοικιαστής αποδέχεται ότι: Εφ’ όσον μετά την λήξη μίσθωσης του αυτοκινήτου και κατά την παράδοση του ή και μετά την παράδοση του διαπιστωθεί ζημιά του οχήματος, παρουσία του ενοικιαστή, κοστολογείται αμέσως και ο ενοικιαστής εξουσιοδοτεί με την παρούσα την εκμισθώτρια να χρεώσει με νόμιμες ενέργειες την τραπεζική του κάρτα, τον αριθμό της οποίας η τράπεζα του έχει γνωστοποιήσει ήδη και να αναλάβει το ποσό αυτό. Ο ενοικιαστής του αυτοκινήτου αναγνωρίζει την ενέργεια της εταιρίας ως νόμιμη και παραιτείται από οποιαδήποτε ένσταση ή αμφισβήτηση.

Κατηγορίες αυτοκινήτων και ποσά εγγύησης (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

 1. Small Size - Manual: 4500 €
 2. Small Size - Automatic: 4500 €
 3. Economy - Manual: 4500 €
 4. Compact - Manual: 4500 €
 5. Compact Hybrid - Manual: 5500 €
 6. Medium Size - Manual: 5500 €
 7. Medium Size - Automatic: 5500 €
 8. Full Size - Manual: 5500 €
 9. SUV - Manual: 6500 €
 10. SUV Hybrid - Manual: 6500 €
 11. SUV - Automatic: 6500 €
 12. Small Cambrio - Manual: 6500 €
 13. Medium Cambrio - Automatic: 6500 €
 14. Medium Cambrio - Manual: 6500 €
 15. Large Cambrio - Automatic: 6500 €
 16. 7seats Mini Van - Manual: 6500 €
 17. 9seats Mini Bus - Manual Diesel: 6500 €

Κατηγορίες αυτοκινήτου και Διαχειριστικό Κόστος

 1. Small Size - Manual: 180 €
 2. Small Size - Automatic: 180 €
 3. Economy - Manual: 180 €
 4. Compact - Manual: 180 €
 5. Compact Hybrid - Manual: 280 €
 6. Medium Size - Manual: 280 €
 7. Medium Size - Automatic: 280 €
 8. Full Size - Manual: 280 €
 9. SUV - Manual: 360 €
 10. SUV Hybrid - Manual: 360 €
 11. SUV - Automatic: 360 €
 12. Small Cambrio - Manual: 360 €
 13. Medium Cambrio - Automatic: 360 €
 14. Medium Cambrio - Manual: 360 €
 15. Large Cambrio - Automatic: 360 €
 16. 7seats Mini Van - Manual: 360 €
 17. 9seats Mini Bus - Manual Diesel: 360 €

Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου στον ενοικιαστή εφόσον το αμάξι επιστραφεί όπως ακριβώς το παρέλαβε σε διάστημα που ορίζουν οι συνεργαζόμενες τράπεζες.

13. ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

Με την επιλογή του Πλήρους Πακέτου παρέχεται δωρεάν ένας επιπλέον οδηγός.

Κατά τη παραλαβή του οχήματος, θα πρέπει να προσκομίσετε πιστωτική κάρτα, από την οποία θα δεσμευτεί το ποσό απαλλαγής για περιπτώσεις προστίμων νομικών παραβάσεων ή ζημιών στο όχημα στα μέρη που δεν καλύπτονται.

Το ποσό της απαλλαγής διαφοροποιείται με την κατηγορία του οχήματος:

 1. Small Size - Manual: 450 €
 2. Small Size - Automatic: 450 €
 3. Economy - Manual: 450 €
 4. Compact - Manual: 450 €
 5. Compact Hybrid - Manual: 550 €
 6. Medium Size - Manual: 550 €
 7. Medium Size - Automatic: 550 €
 8. Full Size - Manual: 550 €
 9. SUV - Manual: 650 €
 10. SUV Hybrid - Manual: 650 €
 11. SUV - Automatic: 650 €
 12. Small Cambrio - Manual: 650 €
 13. Medium Cambrio - Automatic: 650 €
 14. Medium Cambrio - Manual: 650 €
 15. Large Cambrio - Automatic: 650 €
 16. 7seats Mini Van - Manual: 650 €
 17. 9seats Mini Bus - Manual Diesel: 650 €

Στην περίπτωση επιλογής του Πλήρους Πακέτου, μειώνεται το ποσό μερικής απαλλαγής ευθυνών εφόσον δεν συντρέχουν τα παρακάτω:

 • Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών
 • Μη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ΚΟΚ όπως εφαρμόζεται στην Ελλάδα
 • Παραβίαση ΕΡΥΘΡΟΥ σηματοδότη ή πινακίδας STOP
 • Οδήγηση εκτός ορίων δρόμου ή σε χωματόδρομο (π.χ. παραλία Μπάλος)
 • Υπέρβαση των ορίων ταχύτητας. 90 χλμ. Αυτοκινητόδρομο - 30 - 40 χλμ Εντός Πόλεως

Στις άνω περιπτώσεις ο ενοικιαστής επιβαρύνεται επιπλέον με χρέωση Διαχειριστικού Κόστους ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου:

 1. Small Size - Manual: 180 €
 2. Small Size - Automatic: 180 €
 3. Economy - Manual: 180 €
 4. Compact - Manual: 180 €
 5. Compact Hybrid - Manual: 280 €
 6. Medium Size - Manual: 280 €
 7. Medium Size - Automatic: 280 €
 8. Full Size - Manual: 280 €
 9. SUV - Manual: 360 €
 10. SUV Hybrid - Manual: 360 €
 11. SUV - Automatic: 360 €
 12. Small Cambrio - Manual: 360 €
 13. Medium Cambrio - Automatic: 360 €
 14. Medium Cambrio - Manual: 360 €
 15. Large Cambrio - Automatic: 360 €
 16. 7seats Mini Van - Manual: 360 €
 17. 9seats Mini Bus - Manual Diesel: 360 €

Με κάθε επιλογή ασφάλειας, κατά την παραλαβή του οχήματος, θα πρέπει να προσκομίσετε πιστωτική κάρτα εκδομένη στο όνομα του οδηγού, από την οποία θα δεσμεύει το ποσό απαλλαγής από την επιλεγμένη ασφάλεια συν ένα ποσό ανάλογα με τη κατηγορία του οχήματος για περιπτώσεις προστίμων, παραβιάσεις ή βλάβες στο όχημα σε μέρη που δεν καλύπτονται. Το ποσό αυτό αποδεσμεύεται μετά τη λήξη της μίσθωσης εάν δεν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους.

14. EXTRA ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Καμία ασφαλιστική στην Ελλάδα δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, στην οροφή στα κρύσταλλα καθώς και στους τροχούς του οχήματος. Η Rentacar.gr παρέχει επιπλέον ασφάλεια με πολύ χαμηλό κόστος στο οποίο συμπεριλαμβάνεται μερική απαλλαγή ευθυνών. Μπορείτε να επιλέξετε την επιπλέον ασφάλεια κατά τη παραλαβή του οχήματος.

 1. Small Size - Manual: 9 € / ΜΕΡΑ
 2. Small Size - Automatic: 9 € / ΜΕΡΑ
 3. Economy - Manual: 9 € / ΜΕΡΑ
 4. Compact - Manual: 9 € / ΜΕΡΑ
 5. Compact Hybrid - Manual: 12 € / ΜΕΡΑ
 6. Medium Size - Manual: 12 € / ΜΕΡΑ
 7. Medium Size - Automatic: 12 € / ΜΕΡΑ
 8. Full Size - Manual: 12 € / ΜΕΡΑ
 9. SUV - Manual: 15 € / ΜΕΡΑ
 10. SUV Hybrid - Manual: 15 € / ΜΕΡΑ
 11. SUV - Automatic: 15 € / ΜΕΡΑ
 12. Small Cambrio - Manual: 15 € / ΜΕΡΑ
 13. Medium Cambrio - Automatic: 15 € / ΜΕΡΑ
 14. Medium Cambrio - Manual: 15 € / ΜΕΡΑ
 15. Large Cambrio - Automatic: 15 € / ΜΕΡΑ
 16. 7seats Mini Van - Manual: 15 € / ΜΕΡΑ
 17. 9seats Mini Bus - Manual Diesel: 15 € / ΜΕΡΑ

15. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες (Visa και Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Masterpass), PayPal και κατάθεση στην τράπεζα με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του ενοικιαστή:

EUROBANK

ANAGNOSTAKIS STYL K SI IRAKLEIO

IBAN: 1302 6033 0000 0120 2009 84045

16. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Το όχημα θα παραδίδεται και θα επιστρέφεται με συγκεκριμένο ρεζερβουάρ καυσίμου. Εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας με λιγότερα καύσιμα από ότι είχε όταν το παραλάβατε, θα χρεωθείτε με μία μη επιστρέψιμη χρέωση υπηρεσίας καυσίμων 25€ συν τυχόν καύσιμα που λείπουν.

17. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά καθίσματα, κατόπιν αιτήματος, για όλες τις ηλικίες σύμφωνα με το βάρος με επιπλέον χρέωση καθώς και Εξειδικευμένο Σύστημα Πλοήγησης κατόπιν αιτήματος. Λόγω ασφαλιστικών κανόνων, είναι υποχρέωση του ενοικιαστή να τοποθετήσει το κάθισμα στο αυτοκίνητο.

Σημείωση: Τα πρότυπα των παιδικών καθισμάτων σε άλλες χώρες ενδέχεται να διαφέρουν.

18. ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλα μας τα αυτοκίνητα.

19. ΖΩΑ & ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Ζώα ή κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο εσωτερικό των αυτοκινήτων μας. Ο μοναδικός τρόπος να επιτραπούν, είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά κουτιά, όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται στα αεροπλάνα.

20. ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΟΥ / ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Σε περίπτωση απώλειας κλειδιού θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα την RentCar.gr για την προσκόμιση του εφεδρικού κλειδιού. Το κόστος της αντικατάστασης βαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή και υπάρχει χρέωση της τάξης των 250 ευρώ.

Αν ο πελάτης ζητήσει οδική βοήθεια, χρεώνεται επιπλέον το κόστος του γερανού ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα γεννώνται από την εν λόγω οδική βοήθεια.

21. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες, μετά την επιστροφή του οχήματος, απαιτείται πρόσθετο καθάρισμα επειδή το αυτοκίνητο είναι βρώμικο πέραν του αναμενόμενου επιπέδου από την κανονική χρήση του οχήματος, θα ισχύει μια πρόσθετη χρέωση 100€, έναντι αποδείξεων του κόστους της παρεχόμενης υπηρεσίας.

22. ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

Διοικητικές Κυρώσεις οι οποίες απορρέουν από τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης του αυτοκινήτου επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον ενοικιαστή και πρέπει να ενημερώνεται η εταιρεία.

23. ΧΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ

Ο πελάτης συμφωνεί ρητά στα εξής:

 • Να διατηρήσει το όχημα σε καλή κατάσταση
 • Να σέβεται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
 • Να μην παραβιάζει φωτεινούς σηματοδότες, το σήμα STOP
 • Να σέβεται τα όρια ταχύτητας
 • Να μην οδηγεί εκτός δρόμου ή σε χωματόδρομο (πχ παραλία Μπάλος)
 • Να μην οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών
 • Να μην χρησιμοποιεί το όχημα για να ρυμουλκήσει άλλο όχημα
 • Να μην εκτελεί δραστηριότητες για τον σκοπό της υπενοικίασης του οχήματος
 • Να μην χρησιμοποίει το όχημα για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς ή αθλητικούς αγώνες, είτε επίσημους είτε ανεπίσημους
 • Να κλειδώνει το αυτοκίνητο σωστά, σε κατάλληλο, ενδεδειγμένο και ασφαλές μέρος όταν δεν το χρησιμοποιεί
 • Να μην παρέχει ως ασφάλεια, ενέχυρο, να πουλάει, να μισθώνει, να εκχωρεί, να υποθηκεύει, να δανείζει ή ακόμα να αλλάζει ή να μετατραπεί οποιοδήποτε εξάρτημα του οχήματος
 • Να σταματά αμέσως το αυτοκίνητο σε περίπτωση που διαπιστωθεί η παραμικρή εξωτερική ή εσωτερική ένδειξη ύπαρξης τεχνικής αδυναμίας

24. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Ασφάλιση κλοπής
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
 • Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος
 • Ασφάλεια πυρός
 • Απαλλαγή ζημιών από σύγκρουση
 • Όλοι οι φόροι, τα τέλη και ΦΠΑ
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Τέλη κυκλοφορίας / τέλη διοδίων
 • Ειδικά Τέλη τοποθεσίας
 • Οδική βοήθεια εκτάκτου ανάγκης
 • Δίκαιη πολιτική καυσίμων
 • Τέλη πιστωτικής κάρτας
 • Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση μηχανικής βλάβης
 • Απεριόριστα ελεύθερα χιλιόμετρα
 • Υπηρεσία έκτακτης επικοινωνίας